WhatsApp Image 2019-11-24 at 15.57.37

עוד כמה דרכים שנועדו להגדיל חשיפה ומעורבות סביב הנכסים הדיגיטליים שלכם

המרוץ התמידי אחרי הלקוחות החדשים לפעמים לוקח אותנו בכיוונים מאד מפתיעים ולעתים פשוט מצריך מאיתנו לשנות כיוון חשיבה, כי בסופו של דבר כל אחד מאיתנו מעוניין לחדש ולרגש ולצורך זה חייבים קצת סיוע. הנה כמה רעיונות יצירתיים להגדלת הטראפיק והמעורבות שישאירו אתכם מוכנים לכל תרחיש ובסופו של דבר גם יתורגמו ללידים:

שיתופי פעולה

אפשר לקרוא להם מתחרים ואפשר לקרוא להם קולגות. כך או כך, בשלב מסוים כולנו מבינים שאם מאחדים כוחות, זה מביא לתוצאות טובות. לכן ההמלצה היא למצוא שיתופי פעולה. זה נהדר להפנות לקוחות אחד לשני אם לאחד מכם זה פחות מתאים. זה נהדר להתארח אחד אצל השני בעמוד או בבלוג או להקליט יחד פרק ספיישל בפודקאסט.
גם אם לא בחרתם לשתף פעולה בצורה מסודרת, אם תעלו פוסט מפרגן לקולגה מדי פעם בעמוד שלכם, זה ימצב אתכם לא רק כמומחים בתחום, אלא גם כאנשים עם לב ענק. כמובן, יש לפרגן מכל הלב, אחרת זה פשוט לא שווה.

via GIPHY

לינקים של Affiliates

אם יש לכם אתר, אתם יכולים להפנות מהאתר שלכם לאתרים גדולים לפי לינק ייעודי ולקבל עמלות. אותו דבר אפשר לעשות בצורה הפוכה, כשמישהו מפנה אליכם לקוח, מקבל עמלה. דבר מאד מקובל בחו"ל, פחות בארץ. כמו כן, מצריך הגדרות – באיזה שלב מגיעה העמלה עבור לקוח? ומה אם העסקה בסוף לא תיסגר?

via GIPHY

משפיעני רשת

נושא מאד רגיש כי מצד אחד, כל אחד היום רוצה להיות משפיען, מצד שני – איך בוחרים מישהו שבאמת יצליח לקדם את המוצר או את השירות שלך? התשובה היא פשוטה: עבודת רגליים. חרשו את הרשתות, תמצאו אנשים שיש להם עוקבים רבים שמגיבים ומונעים על ידם לפעולה. תראו אם אתם מתחברים לסגנון כתיבה וצילום, סגנון ההגשה, פורמטים בהם עולים הפוסטים – וידאו, סטורי, בלוג, תמונות וכד'. כשאתם יוצרים קשר, חשבו מאד מה להציע. אל תבואו כאילו אתם עושים לאותו משפיען טובה, אבל גם אל תבואו מתנחמדים. יש משפיענים שיבקשו תשלום על ההשקעה שלהם, יש כאלה שיסתפקו בברטר של שימוש במוצר / שירות כדי לכתוב ולספר עליו לעוקבים שלהם. את המשפיענים כדאי לבחור בפינצטה ואף פעם לא להתפשר על האיכות. וכמובן, להכין מבעוד מועד הסכם התקשרות כדי לוודא שכל אחד מכם עומד בהבטחות שלו בלו"ז שהוקצב.

via GIPHY

אייטמים בתקשורת

ריבוי ערוצים וריבוי תוכניות פנאי ותוכניות מקצועיות מאפשרים היום לבעלי עסקים להופיע בטלוויזיה יחסית בקלות. אם פנו אליכם והציעו להתראיין, חשבו היטב האם החשיפה תסייע לכם. בדקו איך יופיע הקרדיט בזמן השידור (שם עם שם משפחה, פלוס שם העסק או תחום העסק / שם הבלוג וכד'). בקשו לעבור תחקיר לפני ולקבל שאלות שתישאלו במהלך האייטם. זה יעזור לכם להתכונן היטב ולמקד את השיחה, כי בדרך כלל מדובר בדקות שידור בודדות ולכן יקרות מאד. לא כל ערוץ יהיה מוכן להביא לכם קטע עם האייטם שלכם בגלל נושא של זכויות יוצרים לכן אפשר לעקוב עד שהאייטם יעלה בעמוד הפייסבוק של התוכנית או לצלם עם חצובה מהמסך. אל תשכחו להצטלם גם מאחורי הקלעים ולתת התראה לעוקבים, לפחות כמה דקות, כדי שידליקו את הלטוויזיה / הרדיו.

via GIPHY

חסויות

גם עסק קטן ובינוני יכול להעניק חסות. שבט צופים, קבוצת קט-רגל ישמחו לעזרה שלכם והלוגו של העסק יופיע על החולצות / התיקים / הכובעים של הילדים. חסויות של ירידים / אירועים שונים וכד'. אם אתם עסק מבוסס מקום, עדיף כמובן להעניק חסויות למיזמים שמתקיימים באזור בו נמצא העסק, זה יגרום לחשיפה מוגברת. מחירי חסויות יכולים להיות מגוונים לחלוטין – החל מכמה מאד שקלים. השיקול היחיד הוא להיות בטוחים שההוצאה הזו תחזיר את עצמה.

via GIPHY

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *